Nieuw Whey Eiwitten + Shaker

Time 4 Nutrition Whey Eiwitten met gratis Shakebeker

  • Gewicht: 2.25kg
  • Smaak: Chocolate Peanut Butter, Creamy Toffee Pudding, Double Chocolate Mousse, Lemon Meringue Pie, Raspberry Ripple Ice Cream, Vanille Coconut Milk
  • Geschikt voor vegetariërs
  • Zak van 2,52 kg (70 Servings) = € 59,95 - Inclusief een gratis shakebeker
  • 24 losse Servings = € 34,95
  • 18 losse Servings = € 27,50
  • 6 losse Servings = € 9,99
  • Gratis shakebeker bij een 2.5 kg zak.

Time 4 Whey Protein is een mix van Whey Protein Concentrate

Time 4 Whey Protein is een mix van Whey Protein Concentrate, Whey Protein Isolate, Micellar Casein en Egg-White Protein geeft een time-release effect, zodat je een druppelvoer krijgt van spieropbouwende aminozuren tot 8 uur lang in de bloedbaan. optimale groei en herstel. Glutamine is het meest voorkomende aminozuur in spierweefsel en is ook betrokken bij het spijsverteringsproces. We hebben een mengsel van peptide-gebonden Glutamine en L-Glutamine toegevoegd om het absorptieproces te maximaliseren.Peptide-eiwitmengsel: het mengsel van weiproteïnen of een verbinding bestaande uit twee of meer aminozuren verbonden in een ketenWhey -eiwitconcentraat: een vorm van wei-eiwit met een laag vet- en cholesterolgehalte, die zowel bioactieve stoffen als koolhydraten bevat in de vorm van lactose en rijk is aan zowel BCAA’s als glutamine. Whey- eiwitisolaat: een vorm van whey eiwit met een hoger eiwitgehalte en lager in koolhydraten, lactose en vet dan weiconcentraat.
Micellaire caseïne: het meest voorkomende eiwit in melk. Eiwit-eiwit: een eiwit van volledige kwaliteit dat wordt aangetroffen in de heldere vloeistof van een ei rond de dooier.
Time 4 Whey Protein profiteert van hoge niveaus van BCAA’s, waaronder Leucine, omdat deze essentiële aminozuren samen met Probiotics aan de formule worden toegevoegd.Geavanceerde Multi Stage Time Release eiwitformuleBevat Whey Isolate, Whey Concentrate, Micellar Casein & Egg White ProteinHoog in BCAA’sVersterkt met probiotica toegevoegd. Peptide gebonden glutamine.
Time 4 Whey eiwit kan worden gebruikt met of tussen maaltijden en is ideaal om te worden ingenomen voor het slapengaan als gevolg van de time release-formule.

Gebruik

Geschikt voor vegetariërs.
Gebruik alleen in combinatie met een gevarieerd dieet. Mag niet als enige voedingsbron worden gebruikt. Beëindig gebruik en zoek medische hulp in het geval van ongunstige reacties. Als u onder medisch toezicht staat, zwanger bent, zwanger wilt worden, borstvoeding geeft of last hebt van voedselallergieën, moet u professioneel advies inwinnen voordat u supplementen inneemt.
Bewaar niet in direct zonlicht op een koele, droge plaats en buiten bereik van jonge kinderen.

NUTRITIONAL FACTS

Energie614kJ/147kcal919kJ/220kcal1224kJ/293kcal1701kJ/407kcal
Vet waarvan verzadigd vet2.6g 0.5g3.8g 0.75g5.2g 1g7.2g 1.4g
Koolhydraten waarvan suikers4.8g 2.2g7.1g 3.2g9.5g 4.3g13.2g 6.0g
Voeding vezels0.39g0.59g0.8g1.1g
Eiwitten25.5g38.3g51g71g
Zout0.23g0.35g0.47g0.66g


Ingrediënten:

Raspberry Ripple Ice Cream Peptide Eiwitmengsel (melk) (74%) (weiproteïneconcentraat, weiproteïne-isolaat, micellaire Caseïne, eiwit), weipeptiden, peptide gebonden glutamine, L-glutamine, sojalecithine (emulgator), L-leucine , L-Isoleucine, L-Valine, Smaakstoffen, Natuurlijke kleuringen, Xanthaangom, Stabilisator (citroenzuur), Probiotica, Zoetstof: Sucralose.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Whey Eiwitten + Shaker

  • 59,95€

Beschikbare opties:

Tags: Whey, Eiwitten, Shaker, Afslanken, Time, Nutrition