GH-REM goede nachtrust

Time 4 Nutrition GH-REM (goede nachtrust)

 • Herstelt je lichaam tijdens het slapen.
 • O.a rijk aan valeriaan en vitamine D
 • Verminderd de tijd die nodig is om in slaap te vallen
 • 2 maatschepjes 30 min voor het slapen mengen met water
 • Uniek drankje voor betere nachtrust
 • Glutenvrij
 • Geen toegevoegde suikers
 • Geen vulstoffen
 • GH-REM-bestanddelen
 • Gewicht: 0.45kg
 • Smaak: Dreamy Chocolate, Raspberry & Kiwi


GH-REM (goede nachtrust)

Time 4 Nutrition GH-REM is een geavanceerde combinatie van ingrediënten met hoge weerstand, waaronder Mucuna Pruriens, Valeriaanwortel, 5-Hydroxytryptofaan en Choline, die zijn opgenomen vanwege hun synergistische effecten.Time 4 Nutrition GH-REM helpt de afgifte van GH (Growth Hormone) te stimuleren en de REM-slaap te verbeteren.>br>Mucuna Pruriens: L-Dopa is een niet-eiwitachtig aminozuurbestanddeel van Mucuna Pruriens dat op van nature hoge niveaus voorkomt, het is een krachtige neurotransmitter. Of het nu op zichzelf wordt toegediend of als een gestandaardiseerd bestanddeel van het Mucuna Pruriens-extract, verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat orale toediening zeer effectief is bij het verhogen van de groeihormoonspiegels. Velvet Bean, zoals Mucuna ook wordt genoemd, heeft ook aangetoond dat het de slaapkwaliteit aanzienlijk verbetert.
Glycine: Verschillende klinische onderzoeken hebben aangetoond dat toediening van Glycine een betrouwbare promoter is van een “duidelijke en significante” stijging van serum-groeihormoonspiegels. In slaapstudies verbeterde inname van Glycine voor het naar bed gaan op indrukwekkende wijze de subjectieve slaapkwaliteit.
Arginine, ornithine en lysine: Het is bijna algemeen bekend dat Arginine het vermogen heeft om groeihormoon te verhogen wanneer het oraal wordt toegediend. De doseringsbereiken zijn echter behoorlijk specifiek en de werkzaamheid wordt bereikt aan de onderkant van de schaal, omdat maagklachten ook gepaard gaan met hogere doseringen en dus elk voordeel tenietdoet. Hoewel de toevoeging van Lysine op betrouwbare wijze is aangetoond dat het het effect van Arginine met lagere dosis versterkt, heeft complexering met ornithine een zeer gunstige gerichte respons op training met hoge intensiteitsweerstand opgeleverd: verhoogd groeihormoon en IGF-1 samen met gereduceerd IGF-bindend proteïne 3 tijdens herstel.
Taurine: Normaal is bekend dat Taurineniveaus een optimaal circadiaans ritme ondersteunen, de slaap-waakcyclus. Taurine-uitputting is een veelvoorkomend scenario bij veel atleten, maar dit kan vaak gebeuren door ons eigen doen. Suppletie met bèta-Alanine is geprezen als een van de grootste supplementaire protocollen voor het verbeteren van het herstel / het vertragen van het begin van vermoeidheid. Als zodanig is dit aminozuur een steunpilaar geworden in de meeste Pre-Workout-formules, maar er zijn geen gratis ritten. Toename van bèta-alanineniveaus is een zekere manier om taurine uit te putten. Recente onderzoeken geven aan dat Taurine vereist is voor normale mitochondriale eiwitsynthese en normale elektronentransportketenactiviteit; het is bekend dat defecten in deze gebeurtenissen kunnen leiden tot ernstige mitochondriale oxidatieve stress en een groot aantal potentieel ernstige repercussies.
L-Theanine: geïdentificeerd door tal van studies als een veilige natuurlijke slaaphulp, bevordert dit aminozuur ontspanning zonder slaperigheid. In tegenstelling tot conventionele slaapinductoren, is L-Theanine geen kalmerend middel maar bevordert een goede slaapkwaliteit door anxiolyse, -belemmering van angst. Men gaat ervan uit dat dit wordt bereikt door opwaartse regulatie van remmende neurotransmitters en mogelijke modulatie van serotonine en dopamine in geselecteerde gebieden. Recentelijk is ook aangetoond dat het de hersenafhankelijke neurotrofe factor verhoogt.
5-Hydroxytryptofaan en vitamine B6: oraal toegediend, passeert 5-HTP gemakkelijk de bloed-hersenbarrière en verhoogt effectief de synthese van het centraal zenuwstelsel van serotonine, een neurotransmitter die helpt bij het reguleren van slaappatronen. Vitamine B6, Pyridoxine, is de sleutel tot dit hele proces; het is betrokken bij de omzetting van een kleine hoeveelheid tryptofaan in uw lichaam in Niacine of vitamine B-3 en serotonine.
Valeriaanwortelextract: een hoeksteen van de meeste natuurlijke slaapformules, Valerian’s betrouwbaarheid wordt hier ondersteund door talrijke studies. De sleutel tot werkzaamheid is een hoog gehalte valerenzuur, omdat dit een krachtige modulator van GABBA-receptoren is.
Kamille-extract: Ondersteund door studies gedurende tientallen jaren en de laatste belangrijkste die pas in december 2017 is gepubliceerd, is het bewezen dat Chamomile-extract de slaapkwaliteit in verschillende demografieën aanzienlijk verbetert. Er is een gemeenschappelijke basis hier met zijn effectiviteit bij het behandelen van angst, dat een bewezen interactie is met de benzodiazepine receptor.
Magnesium aspartaat: Magnesium in zijn verschillende zouten heeft een duidelijk vermogen aangetoond om slaapstoornissen aan te pakken, met verbeterde subjectieve metingen van slapeloosheid, slaapefficiëntie, slaaptijd en latentie van slaapaanvallen, ontwaken in de vroege ochtend. Eveneens werden slapeloosheid objectieve maatregelen zoals concentratie van Serum Renin, melatonine en cortisol, verlaagde bloeddruk en verbeterde slaap opgemerkt bij suppletie. Magnesium aspartaat heeft een uitstekende biologische beschikbaarheid en is dus een voorspelbare manier om de magnesiumspiegels te verhogen naar die gebruikt in studies.
Kaliumcitraat: kaliumspiegels staan ​​er om bekend dat ze de optimale circadiane ritmestatus ondersteunen, samen met het bevorderen van regelmatige hartslag en spierontspanning om de slaap aan te moedigen.
Zinkcitraat: van zinkgebrek is bekend dat het de groeihormoonspiegels beïnvloedt, suppletie laat ook een verhoging van IGF-1 zien. Het is echter als onderdeel van een effectieve natuurlijke slaapformule het meest gebruikt.

NUTRITIONAL FACTS

FACTS15g100g%NRV (15g)
Glycine3.40g22.67g--
Medium Chain Triglycerides1.53g10.20g--
Mucuna Pruriens1.00g6.72g--
L-Arginine1.00g6.72g--
Magnesium Aspartate1.00g6.72g267%
Chamomile987mg6.58g--
Taurine987mg6.58g--
L-Lysine756mg5.04g--
Valerian Root609mg4.06g--
Ascorbic Acid (Vitamin C)504mg3.36g625%
L-Theanine504mg3.36g--
L-Ornithine504mg3.36g--
5-Hydroxytryptophan399mg2.66g--
Potassium Citrate399mg2.66g20%
Choline200mg1.33g--
Zinc Citrate32mg210mg300%
Vitamin B611mg70mg714%
Black Pepper (95% Piperine)3mg20mg--
Vitamin D36000iu40000iu3000%


NUTRITIONAL FACTS

FACTS15 grams (2 Scoops)Per 100g
Energie(KJ/Kcal)263KJ/63Kcal1764KJ/422Kcal
Vet1.03g6.85g
waarvan verzadigd vet0.98g6.56g
Koolhydraten3.4g22.4g
waarvan suikers0.3g2.0g
Voeding vezels0.2g1.3g
Eiwitten10.3g68.4g
Zout0.015g0.1g


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

GH-REM goede nachtrust

 • 32,95€

Beschikbare opties:

Tags: GH-REM, goede, nachtrust, Time, Nutrition