8.1.1 BCAA Capsules

MUSCLE TISSUECONSISTS OF 35% BRANCHED CHAINED AMINO ACIDS

 

BCAAs of Branched-Chain Amino Acids zijn essentiële voedingsstoffen die het lichaam uit proteïnen in voedsel haalt. De BCAA’s zijn leucine, isoleucine en valine. Deze drie essentiële BCAA’s zijn die aminozuren die het lichaam niet zelf kan aanmaken, en dus uit voedingsstoffen moet halen. Hoewel er zo’n 20tal aminozuren nodig zijn voor spieropbouw, bestaat ongeveer een derde van de benodigde hoeveelheid uit BCAA’s. Dus als spiergroei je doel is, dan zijn BCAA’s een must. Deze aminozuren versnellen ook het spierherstel.

BCAA’s zijn een uitstekende energiebron voor werkende spieren omwille van hun uniek metabolisme. Dit kan een positieve impact hebben op je prestaties. Atleten gebruiken BCAA’s om prestaties te verbeteren en proteïne- en spierafbraak tijdens intense workouts te verminderen.

BCAA’s worden niet enkel als energiebron gebruikt, maar verhogen ook de vetoxidatie in glycogeen. Dit staat atleten toe om harder te trainen zonder vermoeidheid, dankzij een hoger energieverbruik. Dit geldt zowel voor hoog-intensieve trainingen als uithoudingstraining.

Een andere manier waarop BCAA’s je prestaties kunnen verbeteren is door hun mogelijkheid om glycogeen uit te sparen tijdens trainingen. Terug te vinden als opgeslagen cabrohydraten in spierweefsel en de lever, is glycogeen de favoriete brandstofbron voor werkend spieren in een hoog-intensieve workout. Dit maakt beschikbaarheid van glycogeen en preservatie ervan extra belangrijk als je hard wil trainen voor langere tijd.


BCAA Capsules

  • ENCHANCED 8:1:1 RATIO
  • FOR BUILDING QUALITY MUSCLE
  • IMPROVE EXERCISE PERFORMANCE
  • SPEED UP MUSCLE RECOVERY
  • 800MG LEUCINE + 100MG ISO-LEUCINE + 100MG VALINE = 1 CAPSULE

INGREDIENTS

L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine, Gelatin, magnesium stearate (anti-caking agents), silicium dioxide.
Allergen information: allergen-free, but manufactured in a facility that processes milk, soy, shellfish, egg, tree nuts and wheat.

NUTRITIONAL FACTS

1 Portion: 4 Capsules/100g/4 Caps
Energy (kJ)1665.20 kJ71.93 kJ
Energy (Kcal)398.00 Kcal17.19 Kcal
Fat//
> of which saturated fatty acids//
Carbohydrates0.001 g0.001 g
> of which Sugar0.00 g0.00 g
Protein99.50 g3.98 g
Salt//
L-Leucine/3200 mg
L-Isoleucine/400 mg
L-Valine/400 mg

SUGGESTED USE

Take 4 capsules 30-60 minutes after your workout with 200 ml of water.

BCAA by Nutritech werd geformuleerd door onze onderzoeksafdeling om het lichaam te helpen voorzien van Leucine, Isoleucine en Valine. Deze specifieke aminozuren vormen wat bekend staat als de Branched-Chain Amino Acids (BCAA’s). Deze aminozuren worden in hoge concentratie teruggevonden in ons spierweefsel (ca. 35%). Ze zijn nodig voor het onderhouden van spierweefsel.

Ingredients
Supplement beschrijving4 Caps
L-Isolaucine400 mg
L-Leucine3200 mg
L-Valine400 mg

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

8.1.1 BCAA Capsules

  • 19,00€

Beschikbare opties:

Tags: Nutritech, 8.1.1 BCAA