Fat releaser

GEZOND GEWICHT MANAGEMENT

Nutritech Fat Releaser helpt gezond gewicht management, de stofwisseling en energieniveaus. Het bevat een synergetisch mengsel van lipotrope middelen, vitaminen, mineralen en aminozuren om te helpen bij het juiste vetmetabolisme. Lipotrope middelen helpen de afbraak van vet in het lichaam helpen katalyseren.

Choline en Inositol ondersteunen de omzetting van de opgeslagen vetten in vetzuren. Van L-Carnitine, een aminozuurderivaat, is aangetoond dat het helpt bij het transport van vetten naar de mitochondriën, waar ze worden verbrand voor energie. Lipase is het spijsverteringsenzym dat nodig is om vet te verteren. Lipasen zijn een algemene klasse van enzymen die vetmoleculen afbreken. Je lichaam gebruikt lipasen om vet te verteren en is ook afhankelijk van lipasen om cholesterol in het lichaam te helpen verplaatsen. Chroom is nuttig bij de afbraak en het metabolisme van voedingsmiddelen in energie, met name koolhydraten en vetten. Pyridoxine is essentieel voor de afbraak en het gebruik van eiwitten, koolhydraten en vetten uit voedsel en voor de afgifte van opgeslagen koolhydraten voor energie. Cafeïne, zoals de meeste stimulerende middelen, is een anorectisch, farmacologisch middel dat de eetlust onderdrukt. Het nemen van cafeïne vertraagt ​​het begin van de honger, en cafeïne ingenomen voor de maaltijd vermindert de hoeveelheid voedsel die je nodig hebt om je vol te voelen. Het innemen van cafeïne begint het proces van lipolyse, dat is wanneer uw lichaam vrije vetzuren vrijgeeft in de bloedbaan. Dit gebeurt wanneer je lichaam je vetvoorraden afbreekt om het in energie om te zetten. Met andere woorden, cafeïne verhoogt je metabolisme en helpt je vet te verbranden. Groene thee is een geweldige dikke vechter. Het actieve ingrediënt, EGCG, verhoogt de snelheid waarmee vet in uw lichaam wordt verbrand. Het is gericht op buikvet en houdt de energie stabiel door de bloedsuikerspiegel in balans te houden.


Fat Releaser

  • ASSISTS WEIGHT MANAGEMENT
  • REDUCE OVERALL BODY FAT PERCENTAGE
  • PROVIDES ENERGY
  • HELPS TO SUPPRESS THE APPETITE
  • VERY EFFECTIVE IN COMBINATION WITH SPORT

INGREDIËNTEN

Choline bitartrate, inositol, gelatine (capsule), green tea (waterextract), lipase enzyme, microcrystalline cellulose (filler), L-carnitine, caffeine anhydrous*, L-methionine, pyridoxine Hcl, Chromium chloride, silicium dioxide & magnesium stearate (anti-caking agents).

*Caffeine helps to increase alertness and to improve concentration.

VOEDINGSWAARDEN

1 Portion: 3 capsules/3 capsules
Choline Bitartrate645 mg
Inositol600 mg
Cammelia sinensis / Green Tea300 mg
Lipase (enzyme)255 mg
L-Carnitine75 mg
Caffeine Anhydrous62 mg
Methionine30 mg
Vitamin B6 3 mg (214% RDA)
Chromium25 μg (62,5% RDA

AANBEVOLEN GEBRUIK

3 capsules elke dag. Bevat cafeïne: 80 mg per dagdosis.

Ingredients
Supplement beschrijving3 Caps
Caffeine watervrij62 mg
Choline bitartrate645 mg
Chromium25 mg
Groene thee300 mg
Inositol600 mg
L-Carnitine75 mg
Lipase ( Enzyme )255 mg
Methionine30 mg
Vitamine B63 mg

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Fat releaser

  • Model: Nutritech Fat releaser
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 25,00€

Beschikbare opties:

Tags: Nutritech, Fat releaser