Fermented Leucine

ULTRA PUUR!

Nieuw wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Leucine een sterke activator is van muscle protein synthesis*. Het activeert de anabole weg om spieren op te bouwen.

Deze nieuwe ontdekkingen bevestigen dat in de context van een macrovoeding inname, suboptimale eiwitdoses kunnen effectiever worden gemaakt bij het stimuleren van myofibrillaire proteïnesynthese, door de toevoeging van een hoog percentage vrije Leucine.

Dit branched chained amino acid is essentieel voor het bekomen van een positieve stikstofbalans bij het opbouwen van spieren. Leucine wordt beschreven als de trigger van muscle protein synthesis.

* Muscle protein synthesis (MPS) is het heropbouwen van spierweefsel, dat gebeurt als gevolg van de stress die we op ons lichaam zetten, zowel bij het herstellen van blessures, als bij zelf aangebrachte schade (microtrauma van trainingen).


Fermented Leucine

  • FERMENTED, ULTRA-SOLUBLE L-LEUCINE
  • FREE FORM AMINO ACID
  • STIMULATE PROTEIN SYNTHESIS
  • HELP PRESERVE LEAN MUSCLE MASS

INGREDIENTS

Neutral

Leucine (Fermented).
Allergen information: allergen-free, but manufactured in a facility that processes milk, soy, shellfish, egg, tree nuts and wheat.

NUTRITIONAL FACTS

1 Portion: 5 g/5 g
L-Leucine5 g

AANBEVOLEN GEBRUIK

Als voedkundig supplement, neem 5 g three times daily with meals.

ALLERGENEN INFORMATIE:

Allergean-vrij, maar geproduceerd in een fabriek die ook melk, soya, schaaldieren, eieren, pindanoten, noten en tarwe verwerkt.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Fermented Leucine

  • 36,00€

Tags: Fermented, Leucine, Afslanken, Nutritech