Lean Mass Gainer

Merk: Nutritech
Model: Nut Lean mass gainer
Beschikbaarheid: Op voorraad
49,00€

Beschikbare opties:

Aantal

 

MULTIPLE SYNERGISTIC PROTEIN SOURCES

Deze unieke mix van verschillende eiwitbronnen is ontworpen om een positieve stikstof balans te bekomen en het bevorderen van de opbouw van spiermassa. Ze zijn rijk aan natuurlijk voorkomende vertakte aminozuren en verhogen zo de eiwitsynthese.

PERFECT LOW GLYCEMIC ENERGY SOURCES

Lean Mass Gainer biedt de ideale vorm en hoeveelheid zeer lage glycemische index (GI) koolhydraten (havermout en maltodextrine) zodat glycogeen in de spieren wordt opgeslagen voor een maximale krachttoename.


MCT's SPARING MUSCLE GLYCOGENMedium-chain triglycerides zijn gunstig omwille van hun vermogen snel te worden geabsorbeerd door het lichaam en snel te worden gemetaboliseerd door de spieren voor energie. Daarbij zijn ze zuinig met spierglycogeen.


KRE-ALKALINE CREATINE FOR EXPLOSIVE WORKOUTS


Kre-alkalyn creatine geeft je de energie en explosieve kracht voor zware trainingen.

Kre-Alkalyn® is een geregistreerd handelsmerk van Bioceutical Research & Development Laboratory. Kre-Alkalyn® is een gepatenteerd product (Patent # 6399611) geregistreerd Bioceutical Research & Development Laboratory. Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food & Drug Administration. Dit product is niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekten.Lean Mass gainer

  • 1500 MG KRE-ALKALYN PER SERVING
  • DIFFERENT PROTEIN SOURCES
  • MCT FATTY ACIDS
  • SLOW CARB RELEASE
  • INSTANT CREAMY TASTE
  • NO ASPARTAME
 

 

 

 

 

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed