Fusion

Merk: Nutritech
Model: Fusion
Beschikbaarheid: Op voorraad
29,00€

Aantal

 

 


PERFECT COMBINATION

Nutritech heeft het knappe pre-workout product Fusion ontwikkeld, met slechts drie componenten die je energie geven voor de training en de prestaties verhogen tijdens de training. Fusion combineert de hoogste kwaliteitsingrediënten (Beta-alanine, Kre-Alkalyn en cafeïne) om het lichaam te voorzien van alle belangrijke stoffen die nodig zijn voor de meest effectieve en veelbelovende training.

Samen met Kre-Alkayln © biedt het de spieren energie, wat betekent dat je langer kan trainen voordat de spieren beginnen te vermoeien. Kre-Alkalyn © verhoogt de prestaties tijdens de training. Beta-Alanine voorkomt de vorming van melkzuur in de spieren en cafeïne geeft je een snelle energieboost voor en tijdens de sessie. Cafeïnehoudende pillen en drankjes zijn de meest voorkomende categorie supplementen gebruikt door bodybuilders en atleten. Studie na studie heeft aangetoond dat cafeïne de alertheid verhoogt, de focus verscherpt, de stemming verbetert en de pijngrens verhoogt. Het helpt vet te verbranden en geeft atleten de energie om meer en harder te trainen gedurende langere tijd.
Kre-Alkalyn® is een geregistreerd handelsmerk van Bioceutical Research & Development Laboratory. Kre-Alkalyn® is een gepatenteerd product (Patent # 6399611) geregistreerd Bioceutical Research & Development Laboratory. Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food & Drug Administration. Dit product is niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of ziekte te voorkomen
 

Ingredients
Supplement beschrijving 2 Caps
Beta-Alanine 800 mg
Cafeïne 100 mg
Kre-Alkalyn 1200 mg

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed