Glutamine

Merk: Nutritech
Model: nut Glutamine
Spaarpunten: 800
Beschikbaarheid: Op voorraad
29,00€

Aantal

 

GLUTAMINE AND SPORTS PERFORMANCE

Studies hebben aangetoond dat supplementen met het aminozuur L-glutamine de afbraak van spierweefsel kunnen minimaliseren en het eiwitmetabolisme kunnen verbeteren. Glutamine is het meest voorkomende aminozuur in de spieren (meer dan 61% van de skeletspier bestaat uit glutamine). Glutamine bestaat uit 19% stikstof, waardoor het de belangrijkste vervoerder is van stikstof naar je spiercellen.

Tijdens intense training neemt het glutamine niveau sterk af in je lichaam. Hierdoor verlies je aan kracht en uithoudingsvermogen en neemt het herstel af. Het kan letterlijk tot zes dagen duren voor het niveau van dit aminozuur teruggekeerd is naar het normale niveau. Glutamine is ook belangrijk bij eiwitsynthese en studies hebben aangetoond dat supplementen de afbraak van spierweefsel kunnen minimaliseren en het eiwitmetabolisme kunnen versterken.

Glutamine

  • 100% PURE L-GLUTAMINE
  • HPLC TESTED
  • VITAL NUTRIENT FOR THE INTESTINES TO REBUILD AND REPAIR
  • PROMOTES MUSCLE GROWTH AND DECREASES MUSCLE WASTING
  • IMPROVES ATHLETIC PERFORMANCE AND RECOVERY
  • IMPROVES METABOLISM AND CELLULAR DETOXIFICATION


Aanbevolen gebruik:

Als een voedingssupplement, meng twee lepels (10 gram) in 250 ml water of sap. Drink 1 portie 30 minuten voor de training en 1 portie 30 minuten na de training. 

 

 

Ingredients
Supplement beschrijving /100 g
Energie 389 Kcal/1626 kj

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed