Creatine

Merk: Nutritech
Model: Nut Creatine
Beschikbaarheid: Op voorraad
19,00€

Aantal

 

ENERGIE VOOR DE SPIEREN

Creatine is een stikstofhoudend organisch zuur dat geproduceerd wordt in de lever en de cellen in het hele lichaam voorzien van energie - vooral de cellen in de spieren. Het bestaat uit drie aminozuren: L-arginine, glycine en L-methionine. Creatine wordt via het bloed getransporteerd naar de hersenen en spieren die veel energie vragen, zoals de skeletspieren. In feite is ongeveer 95 percent van alle creatine in het lichaam opgeslagen in skeletspieren. Creatine speelt een sleutelrol in de energievoorziening van de spiercellen tijdens intense activiteit. Het wordt door het lichaam zelf aangemaakt. Creatine opgeslagen in spiercellen helpt bij het produceren van ATP (de primaire energie-eenheid in het lichaam). Hoewel creatine geen essentiële voedingsstof is (het lichaam kan dit maken van arginine, methionine en glycine) is het een van de meest gebruikte supplementen omdat er sterke aanwijzingen zijn dat het prestaties aanzienlijk kan verbeteren en ook veilig is voor de meeste mensen. Vanwege het vermogen van creatine om snel energie te leveren waar en wanneer dit gevraagd wordt door de spieren, wordt dit supplement vooral gebruikt door atleten om hun sportprestaties te verbeteren en harder te kunnen trainen.

Creatine

  • PURE CREATINE MONOHYDRATE
  • GEEN CALORIEËN, KOOLHYDRATEN OF SUIKER
  • VERBETERD SPIERMASSA / KRACHT
  • VERHOOGDE ENERGIETOEVOER NAAR DE SPIEREN
  • VERHOOGDE KRACHT (MEER SETS/REPS)
  • GEWICHTSTOENAME
  • VERSNELD HERSTEL NA EEN OEFENING

Ingrediënten:

Creatine monohydrate.

Allergenen informatie: allergeen-vrij, maar vervaardigd in een fabriek waar ook melk, soja, schaaldieren, eiren, noten en tarwe worden gebruikt.


Voedingswaarde:

1 Portie: 25 g

/100g

/25g

Creatine monohydrate

100 g

25 gAanbevolen gebruik:


Neem 25g verdeeld over de dag (5x5g) gedurende 10 dagen. Daarna enkel 10 g voor de inspanning. Oplossen in 200 ml sinaasappelsap

 


Ingredients
Supplement beschrijving 100 g
Creatine monohydraat 100 mg

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed