8.1.1 BCAA

Merk: Do-It
Model: Nut BCAA 8.1.1
Beschikbaarheid: Op voorraad
19,00€

Beschikbare opties:

Aantal

 

SPIERWEEFSEL BESTAAT UIT 35% aminozuren met vertakte keten

 

BCAA's of vertakte aminozuren zijn essentiële voedingsstoffen die het lichaam krijgt van eiwitten in voedsel. De BCAA's zijn leucine, isoleucine en valine. Deze drie essentiële BCAA zijn aminozuren die het lichaam niet kan synthetiseren op zichzelf en daarom door middel van voedingsbronnen moet krijgen. Hoewel er ongeveer 20 aminozuren zijn die de spieren gebruiken om te groeien, omvatten de BCAA ongeveer een derde van de aminozuren in spierweefsel. Dus als spiergroei je doel is, zijn BCAA's een must. Deze aminozuren versnellen ook het herstel van de spieren.

BCAA's zijn een grote bron van energie voor de werkende spieren vanwege hun unieke metabolisme. Dit kan een positief effect hebben op de prestaties. Atleten gebruiken BCAA's om hun prestaties te verbeteren en eiwit- en spierafbraak te verminderen tijdens een intensieve training.

BCAA's worden niet alleen gebruikt als energiebron, maar ook om de vetverbranding in glycogeen te verhogen. Dit laat atleten toe om harder te trainen zonder de vermoeidheid te ervaren die toe te schrijven is aan een hoger energieverbruik. Dit geldt zowel voor een hoge intensiteit training als voor duurtraining.

Een andere manier waarop BCAAs prestaties kan verbeteren, is door middel van hun vermogen om glycogeen te sparen tijdens de training. Glycogeen, in de vorm van opgeslagen koolhydraten in spierweefsel en de lever, is de favoriete brandstof voor werkende spieren die zich bezighouden met een hoge intensiteit van de training. Dit maakt dat de beschikbaarheid en behoud van glycogeen van vitaal belang is als u gedurende een langere periode intensief wil trainen.


BCAA Capsules

  • VERBETERD 8:1:1 RATIO
  • Kwalitatieve spieropbouw
  • Verbeterde sportprestaties
  • Snelle spierherstelling
  • 800MG LEUCINE + 100MG ISO-LEUCINE + 100MG VALINE = 1 CAPSULE


Aanbevolen gebruik:

Neem 2 capsules voor en 2 capsules na de training met 200 ml waterIngredients
Supplement beschrijving 4 Caps
L-Isolaucine 400 mg
L-Leucine 3200 mg
L-Valine 400 mg

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed